top of page

Nieuwsbrief

Snel en efficiënt uw cliënten benaderen met behulp van een nieuwsbrief? Dat doet u makkelijk met onze nieuwsbriefmodule. Belangrijke informatie over de praktijk  deelt u eenvoudig en geheel in uw eigen huisstijl.
Denk bijvoorbeeld aan het voorstellen van een nieuwe medewerker, seizoensgebonden informatie of het delen van gezondheidsadviezen.

nieuwsbrief-iphone.jpg

Bereik de juiste doelgroep

In de nieuwsbriefmodule kiest u eenvoudig een doelgroep. Misschien is het nieuws dat u wilt delen alleen interessant voor mensen tussen de 20/40 jaar. Of misschien bent u dierenarts en wilt u alleen hondeneigenaren een bericht sturen? Hierin is veel mogelijk. Uw contactpersoon van Mijnzorgpraktijk bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Interesse in de nieuwsbriefmodule van Mijnzorgpraktijk? Vraag meteen een GRATIS informatiepakket aan!

Makkelijk aanmelden

Uw cliënten kunnen zich makkelijk via de website aanmelden voor de nieuwsbrief. U bepaalt zelf hoe vaak u de nieuwsbrief wilt versturen. Dit kan bijvoorbeeld 1x per week, 1x per maand of per kwartaal. U bepaalt zelf de frequentie én de inhoud. Een informatieve nieuwsbrief of juist een oproep aan uw cliënten? Het kan allemaal. Mijnzorgpraktijk helpt u graag bij het bedenken van interessante thema’s en invulling!

 

Interesse in de nieuwsbriefmodule van Mijnzorgpraktijk? Vraag meteen een GRATIS informatiepakket aan! 

pexels-kaboompics-com-6336.jpg
bottom of page