top of page

Wachtkamerscherm

Bereik uw cliënten met belangrijke/praktijkgerichte informatie terwijl ze in uw wachtkamer zitten. Wijzigingen in het personeel, gewijzigde openingstijden maar ook seizoensgebonden nieuws deelt u met één druk op de knop. Het wachtkamerscherm die u bedient via uw website!

IMG_1846.JPG

Snel uw
boodschap delen

Het wachtkamerscherm zorgt voor een aangename sfeer én vlotte informatievoorziening. Bereik snel en effectief uw cliënten met praktijkgerichte informatie zoals waarnemingsdiensten of aangepaste openingstijden. Met dit wachtkamerscherm bepaalt u zelf welke nieuwsitems u laat zien.
U kunt seizoensgebonden informatie plaatsen, maar ook video’s, gezondheidstips of het weer. En het fijne is: cliënten worden niet verveeld met onnodige reclamemomenten of sluikreclame, omdat u helemaal zélf bepaalt wat u plaatst.

Makkelijk in gebruik

Het wachtkamerscherm van Mijnzorgpraktijk is eenvoudig zelf te beheren. Zo heeft u via uw website de optie om bepaalde pagina's vast te zetten en kunt u zelf nieuwe informatie toevoegen. De in huisstijl opgemaakte pagina staat al voor u klaar. Met één druk op de knop toont u het laatste nieuws, zet u de radio aan of toont u het weer. Loopt u tijdens het vullen van het wachtkamerscherm tegen vragen aan of wilt u liever dat wij deze zorg uit handen nemen? Geen probleem. Uw contactpersoon van Mijnzorgpraktijk staat voor u klaar!

Interesse in een wachtkamerscherm van Mijnzorgpraktijk? Vraag meteen een GRATIS informatiepakket aan!

wachtkamerscherm.jpg
bottom of page