top of page

Praktijkwebsite

Een nieuwe frisse website voor uw praktijk, helemaal ingericht op de branche waarin u werkzaam bent. Geheel in uw eigen huisstijl én met een eenvoudig en overzichtelijk design. De website is toegankelijk voor al uw patiënten/cliënten, veilig en makkelijk in gebruik door middel van slimme icoontjes en handige links. Zo kunt gemakkelijk koppelingen maken naar bijvoorbeeld; herhaal recepten aanvragen of afspraken maken. Dit scheelt veel onnodige telefoontjes, vragen en tijd.

imac.jpg

Uw eigen contactpersoon

Een website van Mijnzorgpraktijk hoeft u niet alleen zelf te vullen. Wij nemen u deze zorg uit handen. Ook helpen we graag bij het (her)ontwerp van uw huisstijl, een fotoshoot op locatie, het (her)schrijven van uw teksten én oplossingen op maat. Heeft u vragen of ideeën? Wij staan voor u klaar! Niet alleen via de chat, app of mail maar ook telefonisch. Neemt u een product af van Mijnzorgpraktijk? Dan krijgt u één contactpersoon en is uw praktijkcommunicatie onze zorg.

Benieuwd? Bekijk onze demo website voor de mogelijkheden.

Zelf beheren
of laten doen

Mijnzorgpraktijk is zo ingericht dat u heel simpel zelf nieuwsberichten kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke wijzigingen in uw praktijk, het laatste nieuws uit de omgeving of seizoensgebonden informatie. Deze informatie deelt u met een paar drukken op de knop  via de nieuwsbriefmodule, social media (indien gewenst) en/ of het wachtkamerscherm. Het handige is dat alle systemen aan elkaar zijn gekoppeld. U hoeft vanaf nu nog maar één keer het bericht te plaatsen.

Interesse in een website van Mijnzorgpraktijk?
Vraag meteen een GRATIS informatiepakket aan!

imac-woman.jpg
bottom of page